Sparen? Sparen! AH pannenzegels

Door Quad op dinsdag 20 december 2016 22:48 - Reacties (21)
Categorie: -, Views: 5.624

Bijna iedereen kent ze wel, dé spaaractie van Albert Heijn dit jaar, sparen voor de (hele dure) pannen van Villeroy en Boch.

Nu wil het geval dat ik van voornemens ben om op termijn samen met vriendinlief de nodige stappen te zetten. Daarbij wil het dus zijn dat koken een hobby is van mij en ik dus voor een aantrekkelijke prijs graag een leuke pannenset zoek.

Nu zullen er vast medetweakers zijn die zegels hebben liggen maar er uiteindelijk niets mee doen. Geen probleem! Ik help je er graag van af. De huidige stand staat op +- 5 volle spaarkaarten en ik ben er nog zeker 5 benodigd..

Dus heb je zegels of zelfs gevulde spaarkaarten in overvloede, doneer! En verkrijg mijn eeuwige dank. _O_

Mij kan je hiervoor een DM sturen bij beschikbaarheid.

Dank!

NB: Postzegels worden vergoed!

[Cubot Zorro 001] 4G voor iedereen!

Door Quad op vrijdag 2 januari 2015 19:32 - Reacties (6)
Categorie: Reviews, Views: 5.201

Cubot Zorro 001 - 4G voor iedereen!

banner-3

Inleiding
In het prijzensegment tot €200 was lang de Motorola Moto G 4G de absolute no-brainer als je stock Android wilde in combinatie met een HD-ready scherm en 4G. Maar ondertussen is dat al lang niet meer helemaal zeker meer, zo is (Huawei) Honor op de proppen gekomen met de 3C, en alhoewel deze geen 4G biedt krijg je bij dit toestel wel prima prestaties in combinatie met een hele lage prijs van €139. Ook fabrikanten zoals Samsung (Galaxy Ace 4), Microsoft (Nokia Lumia 635) en Vodafone (Smart 4 Power) bieden telefoons aan voor een lage prijs met de mogelijkheid tot een 4G mobiel internet.

Alleen de meeste toestellen onder de €200, zowel in Nederland als op de Chinese markt, bieden veel ‘bang for the bucks’ maar lijken vaak op een aantal punten bezuinigd te hebben of missen essentiële functies zodat je er in sommige gevallen niet volledig gebruik kan maken van diensten zoals het 4G netwerk of een fatsoenlijk werkende GPS. Cubot claimt met de Zorro 001 een telefoon te leveren die die op praktisch alle punten een antwoord heeft op de vragen en ik ga uitzoeken of de Cubot Zorro 001 een telefoon is welke deze pijnpunten wegneemt.

Lees verder »

Raad de plaat!

Door Quad op vrijdag 28 november 2014 12:13 - Reacties (11)
Categorie: -, Views: 4.693

Ik vond onderstaande printplaat vanmorgen bij ons op het trottoir, en vroeg ik mij af, waar is het precies een onderdeel van?

Van wat ik weet komt het uit een DECT telefoon, de batterijen, microfoon en een line uitgang (lijkt het) maakt het vrij logisch.

Erop staat het volgende nummer: Siemens W30852-Q1951-B101-3

Gaan wij erachter komen welk telefoon hierbij hoort?

http://i.imgur.com/j8dm1bTl.jpg
http://i.imgur.com/XHAb2RBl.jpg
http://i.imgur.com/fQVz7ubl.jpg
http://i.imgur.com/dJCgdUyl.jpg

[Elephone G4] low-budget op een nieuw niveau

Door Quad op donderdag 27 november 2014 16:16 - Reacties (7)
Categorie: Reviews, Views: 3.542

Elephone G4 - low-budget op een nieuw niveau

Banner


Inleiding
Een quadcore processor, 720p IPS scherm en 1GB werkgeheugen in een smartphone voor onder de €100 euro, is dat mogelijk? Elephone denkt blijkbaar van wel en dat hebben ze laten weten met de introductie van de Elephone G4. De Elephone G4 is een smartphone welke bij de meeste webshops verkocht wordt voor een prijs welke tussen de $90 en de $110 ligt, omgerekend tussen de €75 en €90 euro. In deze review laat ik je kennis maken met het budgetmodel de G4 en probeer ik erachter te komen of de G4 zijn prijs waard is, en of er geen addertjes onder het gras verstopt zijn.

Lees verder »